Tuoteinfo

Toimimme Ashford-tuotteiden maahantuojana sekä jälleenmyyjänä Suomessa.

Ashford Handicrafts Ltd. on uusiseelantilainen, vuonna 1934 perustettu perheyritys, joka on maailman johtava rukkien, kangaspuiden ja käsityövälineiden valmistaja yli 80 vuoden kokemuksella. Tuotteet valmistetaan ympäristöystävällisesti ja kestävän kehityksen mukaisesti, ja ne on suunniteltu helpoiksi ja mukaviksi käyttää.

Tällä hetkellä varastossa on  LuovaKudonta™ ‑kursseilla käytettäviä välineitä, mutta muitakin Ashfordin tuotteita voit tilata meiltä. Tutustu valikoimaan ja selaa tuotekuvastoa. Kaikki kaupan hinnat sisältävät voimassaolevan arvonlisäveron. Tilauksiin lisätään toimituskulut alk. 6,00 euroa. Isoissa tilauserissä toimituskulut muodostuvat tapauskohtaisesti. Tutustu ennen tilausta kaupan ehtoihin.

Autamme ja neuvomme mielellämme sinulle sopivan tuotteen ja lisätarvikkeiden valitsemisessa, joten älä epäröi ottaa yhteyttä!

Varastotuotteille toimitusaika on noin 2-3 päivää. Tuotteet toimitetaan toimitusosoitteen perusteella lähimpään Postin toimipisteeseen.

Tilaamme mielellämme asiakkaalle myös nopeasti tuotteita joita ei varastosta löydy. Tällöin laskun loppusummaan lisätään pikatoimituslisä 35,00 euroa. Pikatoimitustuotteiden toimitusaika on noin 10 päivää.

Ashford kuvasto 2019