LuovaKudonta™-kouluttaja

Hei! Olen Niina Hiltunen, filosofian maisteri, kokenut opettaja sekä kankaankudontaan erikoistuneen Wetterhoff-koulutuksen läpikäynyt tekstiiliartesaani.

Olen pitänyt LuovaKudonta™-kursseja vuodesta 2017 alkaen. Kursseillani kudotaan pieniä uniikkeja kankaita rennossa ilmapiirissä sylissäpidettävillä, keveillä kangaspuilla, valtavan materiaalikirjon keskellä. Kehittelemäni LuovaKudonta™-konsepti pohjaa japanilaiseen ja suomalaiseen kädentaitoperinteeseen. Molemmissa kultuureissa käsinkudotulla kankaalla on paljon tärkeitä merkityksiä.

Kursseillani tarjoan mahdollisuuden tutustua uuteen ja itselle armolliseen lähestymistapaan tehdä asioita rennossa ilmapiirissä. Kurssini eivät ole ”suorittamista” vaan nautiskelua väreistä ja materiaaleista. Haptisuus, tuntoaistin käyttö on yksi tärkeistä elementeistä myös.

Osallistujat tykkäävät ihan hirveästi kursseista ja minullakin on aina tosi hauskaa! Nautin opettamisesta sillä se on hyvää vastapainoa yksinäiselle ja itsenäiselle taiteelliselle työskentelylle. Saan myös paljon positiivista palautetta opiskelijoilta selkeästä ja havainnollisesta opetuksesta. Kursseja on sekä lyhyempiä että pidempiä, mutta yhteistä niille on, että aika tuntuu aina loppuvan kesken, ja tunnit ovat vilahtaneet kuin huomaamatta ohitse tekemisen lomassa. Kurssin lopuksi opiskelijat ovat ihanan virkeitä ja virkistyneitä, vaikka päivä olisi ollut pitkäkin. Siitä tietää, että he ovat rentoutuneet. Se on ihana tunne työpäivän jälkeen.

Räätälöin kurssien, työpajojen ja koulutusten kestoa ja sisältöä mielelläni eri tahojen tarpeisiin sopivaksi. Ohjaan kaikkia kurssejani myös sujuvalla kielitaidolla saksaksi, englanniksi, espanjaksi, ruotsiksi kohdekulttuurin asianmukaisesti huomioon ottaen. Kysy tarkempia yksityiskohtia tai tarjousta soittamalla 040 538 6369 tai sähköpostitse info@luovakudonta.fi, tai ota yhteyttä allaolevalla lomakkeella.

Ashford-kudontavälineet

Toimimme Ashford-tuotteiden maahantuojana sekä jälleenmyyjänä Suomessa.

Käytän kursseillani ja työpajoissa Ashfordin KnittersLoom sylissäpidettäviä pirtakangaspuita.  Perusteellisen tutustumisen jälkeen totesin ne yksiselitteisesti parhaaksi vaihtoehdoksi!

Ai miksikö? Ne ovat erittäin kevyet ja niillä kutominen on aina ergonomista, sillä kutoja voi itse säätää työskentelyasentoaan valitsemalla itselleen sopivan pöydän ja tuolin. Välineiden kuljetettavuus on helppoa ja säilyttäminen kätevää pölyltä suojattuna tukevassa kassissa. Tule kokeilemaan kurssille tai tutustu verkkokaupassa!

LuovaKudonta-kurssit, Ashford maahantuonti ja jälleenmyynti

Asiakkaiden kertomaa:

Kiitos ihanasta päivästä ja luovuutta rohkaisevasta opetuksesta!

Pirjo, Helsinki

Erityisen hyvä ja selkeä opetus, sekä kärsivällinen opettaja!

Katri, Tampere

Ota yhteyttä!

Ota rohkeasti yhteyttä niin vastaan pikimmiten – siten se yhteys syntyy!