Tervetuloa LuovaKudonta™-kauppaan!

Toimimme Ashford-tuotteiden maahantuojana sekä jälleenmyyjänä Suomessa. Ashford Handicrafts Ltd. on maailman johtava rukkien, kangaspuiden ja käsityövälineiden valmistaja yli 85 vuoden kokemuksella. Tuotteet valmistetaan ympäristöystävällisesti ja kestävän kehityksen mukaisesti, ja ne on suunniteltu helpoiksi ja mukaviksi käyttää:  selaa tuotekuvastoa. Tutustu verkkokauppamme tilausehtoihin ja tuoteinfoon – Verkkokaupan tuotevalikoiman löydät alta.

Olemme nyt myös lisänneet kaupan valikoimaan joitakin tuotteita 5. – 7.6.2020 Kässämessut netissä -tapahtumaa varten tilaustuotteena. Voit ostaa tuotteen normaalisti ja tilaamme sen juuri sinua varten tehtaalta. Toimituskulut ovat normaalit 3,50 – 15,00 €. 

Verkkokauppamme palvelee ja toimii normaalisti myös näinä poikkeuksellisina koronaaikoina. Myös pakettien postitus toimii hyvin edelleen. Harrastusten peruuntuminen ja kotona vietettävän vapaa-ajan lisääntyminen voikin nyt tarjota mahdollisuuden antaa luovuuden loistaa. Tutustu verkkokaupassamme Ashfordin sylikangaspuihin ja muihin tuotteisiin – tuotesivuilta löydät myös ohjevideoita tekemisen tueksi sekä Knitters Loom ja Rigid Heddle -sylikangaspuiden ohjevihkoset nyt myös suomen kielellä! 

~~~~

Kiitos kun tuet hankinnoillasi suomalaista yrittäjää ja asioit LuovaKudonta™ verkkokaupassa!

Ashford kudonta pirtakangaspuut pöytäkangaspuut
Ashford kudonta pirtakangaspuut pöytäkangaspuut
Ashford kehräys
Ashford kehräys
Ashford kudonta pirtakangaspuut pöytäkangaspuut
kudontaohjeet
LuovaKudonta kurssit pirtakangaspuilla

LuovaKudonta™ Kokkolassa 13.4.2019

Kelaa kohtaan 8:27 ja tutustu Ashfordin eri pirta- ja pöytäkangaspuumalleihin!