Tervetuloa LuovaKudonta™-kauppaan!

Toimimme Ashford-tuotteiden maahantuojana sekä jälleenmyyjänä Suomessa. Ashford Handicrafts Ltd. on maailman johtava rukkien, kangaspuiden ja käsityövälineiden valmistaja yli 85 vuoden kokemuksella. Tuotteet valmistetaan ympäristöystävällisesti ja kestävän kehityksen mukaisesti, ja ne on suunniteltu helpoiksi ja mukaviksi käyttää:  selaa tuotekuvastoa. Tutustu verkkokauppamme tilausehtoihin ja tuoteinfoon – Verkkokaupan tuotevalikoiman löydät alta.

Ilmoittautuminen verkkokaupassamme myytävälle LuovaKudonta™-kurssille on keskeytetty toistaiseksi koronavirusepidemian ja valtioneuvoston 16.3.2020 ja 30.3.2020 annettujen määräysten vuoksi. Kurssi pidettäneen myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Nykyiset ilmoittautumiset ovat voimassa normaalisti ainakin siihen saakka kunnes uusi kurssipäivämäärä on mahdollista ilmoittaa.

Jos olet jo ehtinyt ilmoittautua kurssille ja maksaa kurssimaksun, tarkista sähköpostisi – olemme lähettäneet 17.3.2020 tiedon kuinka toimia. Jos olet ilmottautunut mutta et ole saanut sähköpostia, ota yhteyttä puhelimitse 040-5386369 tai sähköpostitse info(at)niinahiltunen.com lisätietojen saamiseksi.

Verkkokauppamme palvelee ja toimii toistaiseksi normaalisti myös näinä poikkeuksellisina aikoina. Myös pakettien postitus toimii normaalisti edelleen. Päivitämme tiedot muutoksista tarvittaessa. Harrastusten peruuntuminen ja kotona vietettävän vapaa-ajan lisääntyminen voikin nyt tarjota mahdollisuuden antaa luovuuden loistaa. Tutustu verkkokaupassamme Ashfordin sylikangaspuihin ja muihin tuotteisiin – tuotesivuilta löydät myös ohjevideoita tekemisen tueksi! 

~~~~

Kiitos kun tuet hankinnoillasi suomalaista yrittäjää ja asioit LuovaKudonta™ verkkokaupassa!

Ashford kudonta pirtakangaspuut pöytäkangaspuut
Ashford kudonta pirtakangaspuut pöytäkangaspuut
Ashford kehräys
Ashford kehräys
Ashford kudonta pirtakangaspuut pöytäkangaspuut
kudontaohjeet
LuovaKudonta kurssit pirtakangaspuilla

LuovaKudonta™ Kokkolassa 13.4.2019

Kelaa kohtaan 8:27 ja tutustu Ashfordin eri pirta- ja pöytäkangaspuumalleihin!