Kurssit

Haluaisitko viettää kivan tyky-päivän työkavereiden kanssa, pitää käsityösynttärit tai ihan erilaiset polttarit iloisen tekemisen parissa? Onko sinulla joku tilaisuus tai paikka tiedossa, johon tarvitaan yhteisöllistä tekemistä?

Kehittelemäni LuovaKudonta™-kurssit keskittyvät yksinkertaisiin ja ikivanhoihin tekniikoihin, joihin yhdistän mm. suomalaista ja japanilaista käsityöperinnettä. Kursseilla pääpaino on luovassa itseilmaisussa, materiaalien ja värien tuottamassa mielihyvässä, hitaassa mutta tekemiseen keskittyneessä omaehtoisessa toiminnassa, jonka avulla jokaisen osallistujan on mahdollista saavuttaa mindfulness-tyyppinen tila – hetki, jossa arjen kiireet, huolet ja murheet unohtuvat ja asiat saavat mittasuhteensa. Lopputuloksena on onnistumisen ilo, tyytyväinen, levännyt ja virkistynyt mieli sekä sellaisenaan arvokas oman käden tuotos.

Välineet ovat kevyet ja ne tulevat mukanani materiaalien kera tarvittaessa asiakkaan omiin tiloihin. Minkäänlaisia ennakkotietoja tai -taitoja ei edellytetä. LuovaKudonta™ sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille: muistisairaille, vammaisille, mielenterveyskuntoutujille, lapsille, aikuisille, vanhuksille, polttariporukoille, työporukoille, ystäväpiireille, miehille, naisille, yhdistyksille.

Ilmoittaudu kursseille tai tilaa ihan oma! Räätälöin kurssien, työpajojen ja koulutusten kestoa ja sisältöä mielelläni eri tahojen tarpeisiin sopivaksi. Ohjaan kaikkia kurssejani myös sujuvalla kielitaidolla saksaksi, englanniksi, espanjaksi, ruotsiksi kohdekulttuurin asianmukaisesti huomioon ottaen. Kysy tarkempia yksityiskohtia tai tarjousta soittamalla 040 538 6369 tai sähköpostitse info@luovakudonta.fi.

Odotan yhteydenottoasi – suunnitellaan yhdessä rento ja hauska kokonaisuus tarpeisiisi!

Niina_Hiltunen_Luova_Kudonta_Strömsössä

Tapahtumat

2021 LuovaKudonta™ -kudontakurssit ja kurssipäivämäärät sekä muut tapahtumat löydät alta. Nähdään pian! Muista seurata ilmoittelua myös Facebook-sivullamme ja Instagramissa!

 

Koronapandemian vuoksi LuovaKudonta™ -kursseja ja työpajoja ei järjestetä kevään 2021 aikana. Odotamme virustilanteen rauhoittumista, rokotusten laajempaa kattavuutta ja ilmoitamme kursseista, kun niitä on mahdollisuus jälleen järjestää. Pahoittelemme tilannetta, mutta katsomme, että asiakkaillemme on parempi, ettei kurssipäiviä tarvitse muutella ja siirtää. Moni asiakkaistamme on myös huolissaan terveydestään, ja haluamme tällä periaatteellisella valinnalla kunnioittaa myös sitä.

 

Maaliskuu 2021

6.-7.3.2021                           Kädentaitomessut, Helsinki PERUTTU!

Kädentaitomessut Helsingin Wanhassa Satamassa on peruttu ja siirretty vuodella eteenpäin. Uudet messupäivät ovat 5.-6.3.2022.

~~~~ 

Marraskuu 2021

12.-14.11.                             Suomen Kädentaidot -messut, Tampere

Kävitkö kurssilla ja ihastuit näppäriin Knitters Loomeihin?

Kaipaatko tekemistä kotiin koronan vuoksi?

Hanki omat puut, tutustu video-ohjeisiin tuotesivuilla ja Mediassa-välilehdellä ja kudo lanka-aarteesi luovasti!

Knitters Loom 50 omaksi!

Asiakkaat kertovat

Tämähän oli kuin terapiaa!

Taina, Helsinki

Kiitos kivasta kurssista!

Niina, Jyväskylä

Luova iloittelu, upeat ja inspiroivat materiaalit, ihana flow-fiilis!

Pirjo, Helsinki

Yllätyin – olinkin luova vastoin ennakko-odotuksiani!

Henna, Hämeenlinna

Opettavaista ja vapauttavaa kutomista. KIITOS ihanasta kurssista!

Marja, Helsinki