Kurssit

Haluaisitko viettää kivan tyky-päivän työkavereiden kanssa, pitää käsityösynttärit tai ihan erilaiset polttarit iloisen tekemisen parissa? Onko sinulla joku tilaisuus tai paikka tiedossa, johon tarvitaan yhteisöllistä tekemistä?

Kehittelemäni LuovaKudonta™-kurssit keskittyvät yksinkertaisiin ja ikivanhoihin tekniikoihin, joihin yhdistän mm. suomalaista ja japanilaista käsityöperinnettä. Kursseilla pääpaino on luovassa itseilmaisussa, materiaalien ja värien tuottamassa mielihyvässä, hitaassa mutta tekemiseen keskittyneessä omaehtoisessa toiminnassa, jonka avulla jokaisen osallistujan on mahdollista saavuttaa mindfulness-tyyppinen tila – hetki, jossa arjen kiireet, huolet ja murheet unohtuvat ja asiat saavat mittasuhteensa. Lopputuloksena on onnistumisen ilo, tyytyväinen, levännyt ja virkistynyt mieli sekä sellaisenaan arvokas oman käden tuotos.

Välineet ovat kevyet ja ne tulevat mukanani materiaalien kera tarvittaessa asiakkaan omiin tiloihin. Minkäänlaisia ennakkotietoja tai -taitoja ei edellytetä. LuovaKudonta™ sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille: muistisairaille, vammaisille, mielenterveyskuntoutujille, lapsille, aikuisille, vanhuksille, polttariporukoille, työporukoille, ystäväpiireille, miehille, naisille, yhdistyksille.

Ilmoittaudu kursseille tai tilaa ihan oma! Räätälöin kurssien, työpajojen ja koulutusten kestoa ja sisältöä mielelläni eri tahojen tarpeisiin sopivaksi. Ohjaan kaikkia kurssejani myös sujuvalla kielitaidolla saksaksi, englanniksi, espanjaksi, ruotsiksi kohdekulttuurin asianmukaisesti huomioon ottaen. Kysy tarkempia yksityiskohtia tai tarjousta soittamalla 040 538 6369 tai sähköpostitse info@luovakudonta.fi.

Odotan yhteydenottoasi – suunnitellaan yhdessä rento ja hauska kokonaisuus tarpeisiisi!

Niina_Hiltunen_Luova_Kudonta_Strömsössä

Tapahtumat

2021 LuovaKudonta™ -kudontakurssit, työpajat sekä muut tapahtumat löydät alta. Syksyn kurssit toteutuvat, ellei koronaviruksesta tai liian vähäisestä osallistujamäärästä muuta johdu.

Nähdään siis pian! Muista seurata ilmoittelua myös Facebook-sivullamme ja Instagramissa!

 

Elokuu 2021

28.-29.8. Pirkanmaan Taidesuunnistus, Nokia, kohde 27

Syyskuu 2021

24.-26.9. Kässämessut netissä
25.9.      LuovaKudonta™, Helsinki
26.9.      Sylipuut – kudo kahdella pirralla tekniikkakurssi, Helsinki

Lokakuu 2021

1.-2.10.  LuovaKudonta™ Loimesta Lähtien, Tampere
3.10.       Sylipuut – kudo kahdella pirralla tekniikkakurssi, Tampere
8.10.       Kädet kertovat -monitaiteinen teosesitys, Kokkola
9.10.       LuovaKudonta™, Kokkola

Kokkolan työpajaan osallistuvat saavat ilmaisen sisäänpääsyn monitaiteiseen Kädet kertovat -esitykseen, joka esitetään 8.10. illalla Kokkolan Talvitanssit -festivaalilla. Kädet kertovat -teoskokonaisuus sisältää tekstiilitaiteilija Niina Hiltusen tekstiiliteoksen, Mia Malviniemen nykytanssikoreografian, sekä ääni- ja videotaidetta Sami Silénin ja Teemu Kyytisen tekemänä. Koko festivaalin ohjelma: www.kokkolantalvitanssit.net

Marraskuu 2021

12.-14.11.  Suomen Kädentaidot -messut, Tampere

Verkkokurssit

Etkö löytänyt sopivaa kurssia yltä? Löytyikö kiva kurssi, mutta kurssipäivämäärä ei sovi sinulle? Kehitämme verkkokursseja parhaillaan asiakastoiveiden mukaan. Voit lähettää kurssitoiveesi ja -ideasi alla olevalla lomakkeella, otamme ne suurella kiitollisuudella vastaan!

Kävitkö kurssilla ja ihastuit näppäriin Knitters Loomeihin? Kaipaatko tekemistä kotiin koronan vuoksi? Hanki omat puut, tutustu video-ohjeisiin tuotesivuilla ja Mediassa-välilehdellä ja kudo lanka-aarteesi luovasti!

Knitters Loom 50 omaksi!

Asiakkaat kertovat

Tämähän oli kuin terapiaa!

Taina, Helsinki

Kiitos kivasta kurssista!

Niina, Jyväskylä

Luova iloittelu, upeat ja inspiroivat materiaalit, ihana flow-fiilis!

Pirjo, Helsinki

Yllätyin – olinkin luova vastoin ennakko-odotuksiani!

Henna, Hämeenlinna

Opettavaista ja vapauttavaa kutomista. KIITOS ihanasta kurssista!

Marja, Helsinki