Tilausehdot

Hyvä asiakas, lue tilausehdot huolellisesti ennen tilauksen tekemistä. Nämä tilausehdot koskevat verkkosivusto luovakudonta.fi sivuston käyttäjiä heidän tilatessaan Ashford-tuotteita tai käyttäessään järjestämiämme muita palveluita. Kaikki tilaukset ja palvelut edellyttävät näiden ehtojen hyväksymistä. 

Asiakkaan tilatessa yrityksen Niina Hiltunen (Y-tunnus 2716584-1) verkkosivuilla luovakudonta.fi esiteltyjä tuotteita ja palveluita tulee hänen ilmoittaa tilauksen käsittelyä ja laskutusta varten tilaajan nimi, postiosoite, (vaihtoehtoinen) toimitusosoite, sähköpostiosoite sekä puhelinnumero. Tiedot tallennetaan yrityksen asiakasrekisteriin. Vastaamme tietojen asianmukaisesta käytöstä ja säilyttämisestä. Tarkempia tietoja tietosuojaselosteessa.

Sitova kauppasopimus astuu voimaan, kun asiakas on tehnyt tilauksen yrityksen verkkokaupassa tai muulla tavoin. Asiakas saa tilauksesta aina tilausvahvistuksen sähköpostitse. Jos et saa yhdistettyä tilausvahvistusta / laskua, tarkistathan sähköpostisi roskapostikansion, roskakorin, sosiaaliset verkostot, ilmoitukset ja tarjoukset – sähköposti on voinut päätyä johonkin näistä! Jos viestiä ei mistään näistä löydy, ota yhteyttä meihin. Tilausvahvistus tulee säilyttää mahdollisia jälkiselvityksiä varten.

Huomaathan, että käsittelemme tilauksia pääsääntöisesti arkisin klo 8-16. Tästä johtuen tilausvahvistuksen saapuminen sähköpostiisi voi joskus kestää seuraavaan päivään tai viikonlopun yli.


Hinnat

Tuotteiden ja palveluiden hinnat verkkokaupassa sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron.

Hinnat eivät sisällä tilauksen toimitus- ja käsittelykuluja, jotka lisätään tuotetilauksen hintaan, mikäli tuote on postitettava. Toimituskulut ovat alk. 5,90 €. Ladattavilla tuotteilla / sähköpostitse lähettävillä ohjeilla ja verkkokursseilla ei ole toimituskuluja. Toimituskulut peritään vain kerran ostoskorin sisällön (tuotteiden koko ja paino) mukaan. Isoissa tilauserissä tilauksen toimituskulut voivat poiketa edellä mainitusta.


Maksuehdot tuotteille ja palveluille / kursseille

Tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan vasta tilauksen vahvistamisen jälkeen ennakkolaskulla.

Kun olet tehnyt tilauksesi, lähetämme sähköpostiisi tilausvahvistuksen, joka sisältää yhdistetyn tilausvahvistuksen ja ENNAKKOLASKUN tekemästäsi tilauksesta. Huomioithan, että toimitamme tuotteet vasta kun maksusuoritus näkyy tilillämme, ja että tilisiirroissa voi ilmetä viivettä riippuen maksuajankohdasta.

Kursseille ilmoittautuminen on lähtökohtaisesti aina sitova. Osallistuja saa yhdistetyn tilausvahvistuksen ja laskun ja kurssimaksu maksetaan ennakkomaksuna. Jos et saa yhdistettyä tilausvahvistusta / laskua, tarkistathan sähköpostisi roskapostikansion ennen kuin olet yhteydessä meihin. Kurssimaksun maksamatta jättäminen ei ole peruutus, vaan johtaa uuteen laskuun. Jos ilmoittautunut ja kurssimaksun maksanut henkilö estyy tulemasta kurssille, voi hän veloituksetta siirtää osallistumisoikeutensa jollekin toiselle haluamalleen henkilölle. 

Mikäli kurssi joudutaan peruuttamaan ohjaajasta riippuvista syistä, palautetaan maksetut kurssimaksut asiakkaille täysimääräisesti, mutta ei asiakkaalle mahdollisesti muita syntyneitä kuluja kuten matka- tai yöpymiskuluja.


Toimitusehdot

Yrityksen verkkosivuilta ostetut tuotteet toimitetaan asiakkaalle pääsääntöisesti postitse.

Postitettavat tuotteet voi myös tilata lahjaksi, jolloin tilatessa tilaajan laskutusosoite ja toimitusosoite merkitään erikseen. Tilaajan / maksajan tulee antaa myös lahjan saajan matkapuhelinnumero toimituksen onnistumiseksi.

Sekä pakkausmateriaalit että sähköinen viestintä kuormittavat ympäristöä, mutta eri tavoin. Ympäristösyistä käytämme pääsääntöisesti kierrätettyä pakkausmateriaalia ja pyrimme vähentämään myös nk. turhaa sähköpostiliikennettä, mistä syystä yrityksemme lähettää vain yhden yhdistetyn tilausvahvistuksen / laskun tilausta kohden.

Mikäli tuote vahingoittuu tai katoaa toimituksen aikana, vastaa myyjä aiheutuneista kuluista. Mikäli tuote vahingoittuu tai katoaa tuotepalautuksen aikana tilaajalta myyjälle, vastaa myyjä tai posti kadonneesta tuotteesta, mikäli palauttajalla on kuitti palautuksesta. Jos tilaaja ei ole säilyttänyt kuittia palautuksesta, on vastuu kadonneesta palautuksesta ja kuluista tilaajalla tai postilla.


Toimitusaika

Tilatessasi tuotteita postitse, tuotteet lähetetään mahdollisimman pian kun tilaus on käsitelty ja maksusuoritus näkyy tilillämme. Jos toimitus viivästyy, informoimme tilaajaa asiasta mahdollisimman pian. Varastotuotteille toimitusaika on noin 2-5 päivää maksun välittymisestä. Tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti Postin järjestelmän mukaisesti toimitusosoitteen perusteella lähimpään Postin toimipisteeseen, ja lähetys on noudettavissa Postin noutopisteistä tai automaateista niiden aukioloaikojen mukaisesti. Jotkin suurikokoiset tuotteet lähetämme Matkahuollon kautta.

Tilaamme mielellämme asiakkaalle erillistilauksena myös tuotteita joita ei varastomme perusvalikoimasta löydy. Tällöin laskun loppusummaan lisätään rahtilisä alk. 45,00 euroa. Rahtilisän lopullinen suuruus riippuu tilattavien tuotteiden lukumäärästä, painosta ja koosta. Suoraan asiakkaalle tilattavien tuotteiden toimitusaika on noin 10 – 14 vuorokautta, riippuen tehtaan varasto- ja lähetystilanteesta. Kansainvälisen rahtiliikenteen tilanne voi erikoistapauksissa vaikuttaa toimitusaikoihin merkittävästi pidentävästi ja rahtilisä voi olla korkeampi. Tarkempi toimitusaika-arvio on mahdollista antaa tilausvahvistuksen yhteydessä.


Palautukset ja reklamaatiot

Kaikilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus siitä päivästä lukien kun tilaus on saapunut kuluttaja-asiakkaalle. Asiakas voi palauttaa koko tilauksen tai osan tuotteista. Ennen palautusta asiakkaan on oltava yhteydessä myyjään joko sähköpostitse tai puhelimitse tarkempia ohjeita varten. Palautettavien tuotteiden tulee olla täysin käyttämättömiä, alkuperäisessä pakkauksessaan ja sekä tuotteen että pakkauksen tulee olla alkuperäistä vastaavassa kunnossa. Palautusajan umpeuduttua myyjä ei lunasta tuotteita takaisin.

Jos asiakas palauttaa kaikki tilatut tuotteet, hyvitetään tuotteen / tuotteiden ostohinta ja alkuperäiset toimituskulut. Palautuksen postituskuluja ei hyvitetä. Tuotteet tulee palauttaa yhdellä kertaa ja samassa lähetyksessä. Asiakkaan tulee pyytää postitoimipaikastaan kuitti palautuksesta ja säilyttää se kunnes hyvitys on tehty.

Palautukset käsitellään mahdollisimman pian. Rahat palautetaan asiakkaan tilille 30 vuorokauden sisällä siitä kun tuote on palautunut myyjälle ja sen kunto on tarkastettu.

Muut reklamaatiot ja huomautukset tulee myös esittää 14 vuorokauden kuluessa tuotteiden saapumisesta. Vastuu kuluttajavaateista tuotteiden suhteen rajoitetaan kaupan purkamiseen ja rahojen palauttamiseen.

Viallisista tuotteista tulee reklamoida välittömästi tuotteen saavuttua ostajalleen. Tätä varten säilytä aina tuotteen eränumero (Batch number, muodossa #123456), joka löytyy joko tuotteen kasausohjeen kansilehdeltä yhdessä pakkauspäivämäärän  kanssa tai tuotteen pahvipakkauksen tuotetarrasta paketin päältä. Leikkaa talteen tai ota valokuva itsellesi. Viallisia tuotteita ei kuitenkaan koske 14 päivän palautusoikeus, vaan ne voidaan korvata myöhemminkin. Ensisijaisesti asiakkaalle tarjotaan korvauksena vastaava tuote.

Mikäli lähetys on vaurioitunut Postin kuljetuksessa, siitä tulee tehdä reklamaatio välittömästi Postille. Ota myös valokuvat vahingoittuneesta paketista.

Tuotteiden hinnat ja toimitusehdot ovat voimassa toistaiseksi. Pidätämme oikeuden muuttaa hintoja ja toimitusehtoja tarvittaessa ilman ennakkoilmoitusta.

 

Päivitetty 31.8.2023.